Fenerbahçeliler derginizin Mayıs sayısı çıktı

Fenerbahçe Dergisi’nin 111 no’lu Mayıs 2012 sayısı; Süper Final’de Arena’da Fenerbahçe’nin galibiyetteki gol sevincini başlığına taşıdı.

10 Mayıs 2012 - 16:30

Fenerbahçe Dergisi’nin 111 no’lu Mayıs 2012 sayısı; Süper Final’de Arena’da Fenerbahçe’nin galibiyetteki gol sevincini başlığına taşıdı. Derginin yeni sayısı "Güneşli günler başladı" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini aldı. Derginin bu sayısında okurlara 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan edildi. Bu ayki poster arkalı önlü baskılı olup, iki şampiyonluğa ait: Fenerbahçe bayan basketbol ve Fenerbahçe Grundig takımlarının camiaya kazandırdığı şampiyonluklara dair posterleri taraftarlar gururla asacaksınız.

İLGİYLE OKUYACAĞINIZ HABER VE RÖPORTAJLAR

Fenerbahçeli sporcuların modern şartlarda hazırlıklarını sürdürmesi için Can Bartu Tesisleri’ne getirilen TRX ekipmanları, taraftarın sesini duyurmak için Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği etkinlik, Cristian Baroni ile söyleşi, 10. şampiyonluğuna ulaşan Potanın Kraliçeleri ile Türkiye Kupası’nın sahibi Erkek Voleybol takımına dair haberler ve görseller, amatör branşlar ile daha bir çok haber ve röportajı derginizde bulabilirsiniz.

 
TİRAJ ARTIYOR
Fenerbahçe Dergisi her geçen ay tirajını biraz daha arttırıyor. 65.000’i geçtiği belirtilen tiraj dolayısıyla Fenerbahçe Dergisi okurlarına ve takım taraftarlarına teşekkür ediliyor.

ARŞİV