Fenerbahçeliler terörü lanetledi

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının Gaziantepspor maçı öncesinde son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.

31 Ağustos 2012 - 13:53
 
Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının Gaziantepspor maçı öncesinde son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.
 
Son günlerde yaşanan terör olaylarına bir tepki de Sarı-Lacivertli taraftarlardan geldi. 25 Ağustos Cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı öncesi toplanan binlerce Fenerbahçeli taraftar düzenledikleri yürüyüşle olayları lanetledi, takımına destek verdi
Sarı-Lacivertli kulübün cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği Gaziantepspor maçı öncesi, kadın ve çocuk taraftarlar Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla Kadıköy’de Bahariye Caddesi’nin girişindeki Boğa heykelinin önünde toplandılar. Bir süre “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan atan kadın ve çocuk tarafltara, bazı erkek taraftarlar da destek verdi. “Gaziantep başınız sağ olsun” ve “Gaziantepli kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz” yazılı pankartlar açıldı.

İstiklal Marşı okuyan taraftarlar, daha sonra sık sık “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan atarak, stada doğru yürüdüler. Yürüyüş sırasında çevreden de katılanlarla sayıları artan taraftar topluluğu, stat önünde de bir süre protestolarını sürdürdü. Şükrü Saracoğlu Stadı önünde İstiklal Marşı okunmasının ardından yürüyüş sona erdi.

ARŞİV