Feneryolu Gönüllüleri çalışmalara devam ediyor

Kadıköy Belediyesi Feneryolu Gönüllüleri’nin yeni çalışma döneminde düzenlediği Kasım ayı kahvaltısına kalabalık bir üye topluluğu katıldı.

13 Kasım 2013 - 16:37
 
PSİKOLOG-YAZAR GÜNGÖR ÖZYİĞİT’İ AĞIRLADILAR
 Feneryolu Gönüllü Evi’nin 2 Kasım 2013 Cumartesi günü Özgürlük Parkı Fua Cafe’de düzenlediği kahvaltıya, Psikolog-Yazar Güngör Özyiğit konuk oldu.
“Sevginin Dünyası” adlı derginin yazı işleri müdürlüğünü yapan Güngör Özyiğit “Sevginin hayatımızdaki yeri ve önemi” konulu konuşmasında sevginin tanımını, nedenlerini, etkilerini, belirtilerini ve insana kazandırdıklarının yanı sıra sevginin kademeleri konusunda da detaylı bilgiler verdi.
Etkinlikte gönüllülere hitap eden Özyiğit, “Sevginin olmadığı yerde bencillik, yalnızlık, acı, hastalık, savaş ve ölüm vardır. İnsanlık düşe kalka bugüne gelmişse yine sevginin aracılığıyla ve sevgi sayesinde gelmiştir”’ dedi.
Sevgi ile ilgili konulara bilimsel gerçekler ışığında açıklık getiren Özyiğit, kendi gündelik hayatında karşılaştığı olayları örneklerle paylaşarak sevginin insan sağlığı üzerinde ne denli etkili olduğuna da dikkat çekti. Güngör Özyiğit’in verdiği bilgiler, kalabalık bir katılımcı grubu tarafından ilgiyle izlendi.
 

ARŞİV