Feneryolu'nda bahar coşkusu

Kadıköy Belediyesi Feneryolu Gönüllüleri’nin kahvaltı buluşmaları, kermes, sergi ve konser etkinlikleri semt sakinlerine bahar coşkusu yaşattı.

26 Mayıs 2011 - 11:49

Kadıköy Belediyesi Feneryolu Gönüllüleri, Mayıs ayı boyunca çeşitli etkinliklere imza attı.
7 Mayıs ve 9 Mayıs günlerinde “Bahara Merhaba” adı altında bir kermes düzenleyen gönüllüler, semt sakinleriyle buluştu. Kermesten elde edilen gelir Feneryolu Muhtarı’nın bildirdiği yerlere yardım olarak verildi.
Feneryolu Gönüllüleri, her ayın ilk Cumartesi günü düzenledikleri Kahvaltı geleneğini de devam ettiriyor. Feneryolu Gönüllü Evi’nde düzenlenen kahvaltıda Anneler Günü kutlaması da yapıldı.

GÖNÜLLÜLERDEN KONSER
Koro Şefi Göknil Bişak Özdemir yönetiminde çalışmalar yapan Feneryolu Gönüllüleri T.S.M. Korosu, 11 Mayıs Çarşamba günü, Kadıköy Evlendirme Dairesi Salonu’nda bir konser verdi. Gönüllülerin konseri dinleyicilerden büyük alkış aldı.
Feneryolu Gönüllü Evi Resim Kursiyerleri ise Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde yıl sonu sergisi açtı. 13-15 Mayıs tarihlerinde açılan resim sergisi, başta Halk Eğitim Müdürü Nuri Baş ve Yardımcısı olmak üzere sergiye katılanlar tarafından ilgi gördü.


 


ARŞİV