Feneryolu'nda özel bir seminer

Feneryolu Gönüllüleri ve Kadıköy sakinleri, geçtiğimiz hafta Gönüllü Evi’nde yapılan seminer dizisinin ilkinde biraraya geldi.

13 Aralık 2012 - 10:56
Feneryolu Gönüllüleri ve Kadıköy sakinleri, geçtiğimiz hafta Gönüllü Evi’nde yapılan seminer dizisinin ilkinde biraraya geldi. Her ayın 3. cumartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında yapılacak olan seminer dizisinin teması; klasik düşünceden modern düşünceye geçişin karşılaştırma yapılarak incelenmesiydi. İki bölümden oluşan seminer sunumu Doç. Dr. Haluk Berkmen tarafından yapıldı. Sunuma katılımcıların ilgisi yoğundu. Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu’nun konuşmacı Doç. Dr. Berkmen’e, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk adına teşekkür belgesi  vermesi ile seminer sona erdi.
 
‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ KUTLAMASI
Feneryolu Gönüllüleri, Mustafa Aykın İlköğretim Okulu’nda yapılan Öğretmenler Günü kutlamasına katıldılar. Gönüllüler, Okul Müdürü Neriman Taştan’ı makamında ziyaret ettikten sonra yemekli kutlamaya katıldılar. Okul Müdürü Taştan’ın konuşması ile başlayan etkinlikte, marşlar söylendi ve Baş Öğretmen Atatürk’ün kendi sesinden nutuk dinlendi. Daha sonra Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu, günün anlam ve öneminini vurgulayan konuşma yaparak öğretmenleri tek tek kutladı ve gönüllüler adına öğretmenlere bayrak rozeti hediye etti. Davul ve zurna eşliğinde oyunlar oynanıp, halaylar çekilerek kutlama sona erdi.

ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Feneryolu Gönüllü Evi’nde İngilizce kursuna katılan 3. 4. ve 5. sınıfa giden çocuklar, kendilerine ders veren öğretmenlerinin öğretmenler gününü parti düzenleyerek kutladı. “Öğretmenim Canım” şarkısını hep birlikte söyleyen öğrenclier, öğretmen Necla Tezin’i partiye çağırdılar. Sevgi yumağı oluşturan öğretmen ve öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. İkramların yenmesinden sonra müzik eşliğinde öğretmenleri için dans eden çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ARŞİV