Feneryolu'nda ‘Atık Yönetimi' semineri

Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü tarafından 7 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Feneryolu Gönüllü Evi’nde “Atık Yönetimi” konulu bir seminer düzenlendi.

05 Aralık 2012 - 13:32
Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü tarafından 7 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Feneryolu Gönüllü Evi’nde “Atık Yönetimi” konulu bir seminer düzenlendi. Suzan Bodur ile Merve Kulbakan tarafından Feneryolu Gönüllüleri ve sakinlerine atık yönetimi konusunda bilgi verildi. Feneryolu Muhtarı İbrahim Aktaş’ın da katıldığı seminere ilgi büyüktü. Soruların cevaplandırıldığı ve önerilerin alındığı seminer, broşür dağıtımı sonrası sunulan ikramlı çay servisi ile sona erdi.
 
RADYASYONUN SAĞLIĞA ETKİLERİ ANLATILDI
Feneryolu Gönüllüleri, 13 Kasım Salı günü saat 14:00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde “Radyasyonun Çevremiz ve İnsan Sağlığına Etkileri” konulu bir seminer organize ettiler. Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu’nun açılış konuşmasının ardından konuşmacı Prof. Dr. Tulay Engizek katılımcılara bilgi aktardı ve soruları cevaplandırdı. Yoğun ilgi ile dinlenen, ayrılan zamanın yetmediği seminerin sonunda izleyiciler, konuşmacıdan bir kez daha bu konuda seminer yapmasını talep ettiler. Sunulan ikramlar ile etkinlik sona erdi.

ARŞİV