Feneryolu'nda seminerler

Feneryolu Gönüllüleri Çevre Komitesi Başkan Yardımcısı Ayşenur Amcaoğlu, Tema Vakfı tarafından Feneryolu Tema sorumlusu olarak görevlendirildi

20 Mart 2015 - 09:37
Feneryolu Gönüllüleri Çevre Komitesi Başkan Yardımcısı Ayşenur Amcaoğlu, Tema Vakfı tarafından Feneryolu Tema sorumlusu olarak görevlendirildi

 

 

 Kadıköy Belediyesi Feneryolu Gönüllüleri, bitki üretim teknikleri gündemli seminerde TEMA Birinci Bölge Sorumlularıyla bir araya geldi.  TEMA sorumlusu Tümay Tuncer, Özgürlük Parkı fidanlığında toprak karışımını ve bitki üretimini uygulamalı olarak gösterdi.  Katılımcılardan Mehmet Ekşioğlu, çiftlikte tohumdan yetiştirdiği her bir tanesi 500 -700 gr gelen atalık domateslerin üretim ve yetiştirme tekniklerini hakkında bilgi verdi.   Uygulamalı seminer sonrasında saksılara dikilen bitkiler katılımcılara dağıtıldı. Feneryolu Gönüllüleri Çevre Komitesi Başkan Yardımcısı Ayşenur Amcaoğlu, Tema Vakfı tarafından Feneryolu Tema sorumlusu olarak görevlendirildi.

İNSAN İLİŞKİLERİ ÖNEMLİ
Kadıköy Belediyesi Feneryolu Gönülleri,  farklı gündemlerle seminer çalışmalarını sürdürüyor.  Bireyin davranışları ve toplumsal alandaki etkisi üzerine Psikolog Bilgin Balyos interaktif bir seminer gerçekletirdi. Balyos,  insan ilişkilerine değinerek eleştiriye açık ve soğukkanlı tutumlar geliştirmenin olanakları üzerine gerçekleştirdiği seminerde, şiddetten uzak itidalli davranış geliştirmenin gerekliliğine dikkati çekti.
Feneryolu Gönüllüleri,  psikolog Bilgin Balyos’la birlikte Validebağ Öğretmen Huzurevi’ni ziyaret etti.  TSM korosundan Osman Aksu ve solistlerinin de katıldığı ziyarette, huzurevi sakinleri keyifli vakit geçirdi.   

ARŞİV