Fikirtepe adalar'dan mutlu döndü

Süper Amatör mücadele eden Adalar Deplasmanından mutlu döndü.

24 Ekim 2013 - 15:32
Süper Amatör mücadele eden Adalar Deplasmanından mutlu döndü.
 
İstanbul Süper Amatör Ligi 7. Grupta Fikirtepe Dumlupınar rüzgârı esiyor. Birbirinden güçlü ekiplerin mücadele verdiği İstanbul Süper Amatör Ligi gruplarından 7. grupta yer alan ekip 10. haftada Adalar ekibiyle karşılaştı. Deplasmanda olmasına  rağmen güçlü rakibine karşı üst düzey bir mücadele sergileyen Fikirtepe Dumlupınar, grup ikincisi 25 puanlı Adalar’la 2-2 berabere kaldı ve puanını 2’ye yükseltti.
3. grupta ise Bağlarbaşı fırtınası esiyor. Bağlarbaşı 10. Haftada deplasman tanımadı, Beykoz 1908’i evinde 0-3 yendi. Bağlarbaşı puanını 17’ye çıkararak 5. sıraya yükseldi.
5. grupta yer alan Selimiye deplasmanda karşılaştığı grup ikincisi güçlü rakibi Albayrak ile 0-0 berabere kaldı ve puanını 12’ye yükseltti.
5. gruptaki Ataşehir Çamoluk ise grubun sonundaki Başakşehir’i 1-0 yendi ve puanını 11’e yükseltti.
 
1. AMATÖRDE ZORLU BİR HAFTA GERİDE KALDI
 
İstanbul 1. Amatör Ligi’nde takımlarımız açısından inişli çıkışlı geçen bir hafta geride kalırken, Koşuyolu bu hafta yüzümüzü güldürdü.
 
13. grupta bulunan Yel değirmeni deplasmanda Kaynarca ile karşı karşıya geldi. Ekibimiz grubun lideri Kaynarca’ya 5-0 yenildi. Ekibimiz 7 puanla grupta 5. Sırada yer alıyor. Haydarpaşa Demirspor ise haftayı bay geçti.
14. grupta Koşuyoluspor deplasmanda olmasına rağmen rahat bir maç çıkararak, rakibi Küçüksu Yenimahalle’yi 4-0 yendi. Koşuyolu 6 puanla 6. sırada yer aldı. Koşuyoluspor geçen hafta yaşadığı 4-0’lık Ortaçeşme faciasını aldığı 4-0’lık galibiyetle unutturdu. Kulüp yetkilileri bu galibiyetin takımın motivasyonunu yeniden artırdığını belirttiler. Kozyatağı evinde rakibi Heybeliada’ya 1-0 yenildi.
15. grupta Bostancı bu hafta liderliğe yükseldi. Rakibi Yenişehir’i hükmen yenen Bostancı’nın 12 puanı bulunuyor. İkinci sıradaki 10 puana sahip Taçspor ise haftayı bay geçti. Yoncaspor ise Başıbüyük deplasmanından 3-1 mağlup ayrıldı.

ARŞİV