Fikirtepe ve Rasimpaşa'da gönüllü buluşması

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nin organize ettiği “Gönüllü Mahalleli Buluşmaları” ilçenin mahallelerinde bütün hızıyla devam ediyor

14 Mayıs 2015 - 15:50
Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezinin organize ettiği Gönüllü Mahalleli Buluşmaları ilçenin mahallelerinde bütün hızıyla devam ediyor
 
Gönüllü Mahalleli Buluşmalarının bu seferki durağı Fikirtepe ve Rasimpaşa mahalleleri oldu. Yoğun katılımın olduğu toplantılara Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Başkan Yardımcısı Ülkü Koçer, Meclis Üyeleri Aydoğan Dülger, Feray Sevil Tos, Canan Akçınar, Fuat Ergin, Başar Necipoğlu, Fikirtepe Muhtarı Halil Erdoğan ile Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Gürer katıldı.
Mahalleli ve Gönüllüler, Belediye Başkanı Nuhoğluna, Fikirtepe kentsel dönüşümü, Suriyelilerin yıkılmakta olan binalarda konaklaması ve tinercilerin rehabilitasyonu gibi pek çok sorunu ilettiler.
Başkan Aykurt Nuhoğlu, belediyenin imkânları, görev ve yetki alanları içersinde gereken her şeyi yaptıklarını, Fikirtepede onbinlerce insanın yaşaması öngörülen yapı adasındaki sorunlar için Fikirtepelilerin yanında ve destekçisi olacaklarını belirtti. Nuhoğlu, Kentsel dönüşüm projesinin başladığı Ocak 2011 tarihinden bu yana yaşanan gelişmeler oldukça karmaşık bir süreci kapsıyor. Bölgedeki hak sahiplerinin problemlerinin çözümüne destek olmak, alt yapı planlama problemlerinin çözümüne katkıda bulunmak bu konu ile ilgili diğer kamu kurumlarıyla sağlıklı iletişim kurmaya gayret gösteriyoruz dedi.

ARŞİV