Fikirtepe'de ruhsat müracaatları başladı

Fikirtepe’de evraklarını tamamlayanlar ruhsat başvurusunda bulunmaya başladı.

06 Kasım 2013 - 10:25

Mustafa SÜRMELİ

Fikirtepe, Dumlupınar, Eğitim Mahallesi ve Merdivenköy Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (FİDEM)’in kendine ait sosyal paylaşım sitesinden “Fikirtepeli’ye Müjde” başlığıyla duyurduğu haberde, evrakları tam olanların ruhsat müracaatında bulunmaya başladığı bildirildi.
Yapılan açıklamada, “Fidem olarak dün bahsettiğimiz üzere, Fikirtepe’de tek tapuyu çıkartarak evrakları tam olan Anka Yapı adına Yöneticisi Sayın Ali Temel bugün (25 Ekim) sabah İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne ruhsat müracaatında bulunmuştur. Tüm Fikirtepe halkına hayırlı uğurlu olsun. Fikirtepe’nin bu mutlu gününde FİDEM olarak bulunmaktan çok keyif aldık. Müdürümüz Sayın Bülent Babaoğlu ve ekibinin Fikirtepe projesine ne kadar duyarlı olduğunu gördük hepsine çok teşekkür ediyoruz” denildi.

DONATI ALANLARINI GÖRÜN
Diğer taraftan Fikirtepeliler değişen ve dönüşen Fikirtepe’nin yeni donatı alanlarını görebilirler. FİDEM’den yapılan açıklamada, Kentsel Dönüşüm Altyapı Müdürlüğü’nün hazırladığı Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Tasarım Projelerinin ön çalışmalarının tamamlandığı, donatı alanlarının dağılımı, yeşil alanların yerleri, kent merkezleri ve bağlantı yollarının bulunduğu haritaların FİDEM merkez ofisinde halkın görüşüne açıldığı belirtildi. Açıklamada çalışmaları görmek isteyen firma yetkilileri ve ada sorumluları ile halkın Mandıra Caddesi numara 42’deki FİDEM ofisini ziyaret edebilecekleri belirtildi.

ARŞİV