Fikirtepeli velilerle buluşma

Suadiye Gönüllüleri, Yaz Okulu projesini gerçekleştirdiği Fikirtepe Münevver Şefik Fergar İlkokulu velileriyle kahvaltıda buluştu

28 Nisan 2016 - 14:51
Suadiye Gönüllüleri, Yaz Okulu projesini gerçekleştirdiği Fikirtepe Münevver Şefik Fergar İlkokulu velileriyle kahvaltıda buluştu Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ndaki buluşmaya Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve eşi Ebru Nuhoğlu, Meclis Üyeleri, Gönüllü Merkezi Sorumlusu Engin Baran ve tüm gönüllüler de katıldı. Veliler, Belediye Başkanı Nuhoğlu ve Meclis Üyelerine yaşadıkları sorunları (çocuklarının eğitimi, kentsel dönüşüm ve çevre sorunlarını) anlattılar. Semtlerinde yüzme havuzu, çocuk etüt ve sanat evleri istediklerini dile getirdiler. Güvenlik sorunlarına dikkat çektiler.
Başkan Nuhoğlu ve meclis üyelerinin sıcak ilgileri ile karşılaşan veliler çok mutlu olduklarını belirterek, bu tür buluşmaların faydalı bir birliktelik sağladığını söylediler.
YARATICILIKTA MUTLULUK
Suadiye Gönüllüleri, Yüksek Mimar Sayın Prof. Dr. Murat Eriç’i konuk etti. İnsanın daima bir yaratma arayışı ile yaşamı boyunca mutluluğa erişmek için ya bilgisini ya da sevgisini paylaşma arzusunda olduğunu söyleyen Prof. Dr. Eriç daha sonra sanat, bilim ve teknolojideki bir keşif veya bir buluşun sadece kişinin değil, tüm insanlığın mutluluğunu etkilediğini belirtti.

ARŞİV