Foto Amele'nin sergisi açıldı

Gezdik Gördük Çektik 3 fotoğraf sergisi Kadıköy Belediyesi Merkez Sanat Galerisi’nde açıldı. Kadıköy Fotoğraf Merkezi ve Fotoamele Fotoğraf Grubu üyelerinin bir yıllık çalışmalarının yer aldığı sergi

28 Haziran 2012 - 14:56
Gezdik Gördük Çektik 3 fotoğraf sergisi Kadıköy Belediyesi Merkez Sanat Galerisi’nde açıldı. Kadıköy Fotoğraf Merkezi ve Fotoamele Fotoğraf Grubu üyelerinin bir yıllık çalışmalarının yer aldığı sergi 23 Hazıran’a sürdü.
82 fotoğrafın bulunduğu iki bölümden oluşan serginin bir bölümünde manzara ağırlıklı çalışmalar yer alırken, diğer bölümde Sokakta Sanat Var teması işlendi. Bir yıl boyunca düzenledikleri fotoğraf atölyelerinden karelerin yer aldığı sergide İstanbul’a çok yakın ama adını yeteri kadar duyuramamış tarihi birçok bölgenin de fotoğrafları yer aldı. Grup üyeleri, Gezdik Gördük Çektik Fotoğraf Sergisi’ni geleneksel hale getirmeyi amaçlıyor.
Açtığı fotoğraf sergilerinin yanı sıra Fotoamele Fotoğraf Grubu, birçok projenin de yürütücülüğünü yapıyor. Cadde Cadde Sokak Sokak Kadıköy, Kadıköy Fotoğraf Günleri bu projelerden bazıları. Ayrıca grubun fotoğraf severlerin hizmetine ücretsiz olarak sunduğu www.fotoamele.com adlı bir de internet sitesi bulunuyor.

ARŞİV