Futbol topunu al da gel

Kadıköy spor yaşamının en aktif kulübü öncülüğünde şirketler arası amatör futbol turnuvası düzenleniyor. Topunuzu, kramponunuzu alın siz de şölene katılın.

16 Mart 2012 - 10:34

Power Bulls Organizasyon, 2–3 Haziran 2012 tarihleri arasında Şirketlerarası Futbol Turnuvası düzenleyecek. Maçlar Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı yanında bulunan Kenan Evren Anadolu Lisesi Halı Sahası ile Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi arkasında bulunan Mehmet Beyazıt Lisesi Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak. 25 şirket takımın kabul edileceği turnuvada birinciye 2.000 TL, ikinci olan takıma 1.000 TL, üçüncü olan takıma ise 500 TL ve kupalar verilecek. Ödül töreni sonrası da sucuk - ekmek partisi verilecek.

SPOR YAPARKEN YENİ FIRSATLAR DA BULABİLİRSİNİZ

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü ve aynı zamanda Power Bulls Spor Organizasyonları Kurucu ve Genel Koordinatörü İlker Habeşoğlu Kadıköy’de yine eşine az rastlanan bir organizasyona öncülük etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Amaçlarının kent içinde farklı kurum çalışanları, yöneticileri arasında sosyal bir bağ oluşturmak ve sporun birleştiriciliğini uygulayarak gerçekleştirmek olduğunu belirten Habeşoğlu, “Keyifli bir organizasyon olan ve keyifli olduğu kadar şirket içi dayanışma ile iş dünyasını da bir birine yaklaştıracak, yeni iş birlikleri oluşturacak bir organizasyon. Organizasyona katılmak isteyenler tüm ayrıntılara www.powerbullsorganizasyon.com sitesinden ulaşabilirler” dedi


ARŞİV