Gazete Kadıköy 15. yaşını okurlarıyla kutluyor

Gazete Kadıköy, okurlarıyla birlikte yeni yaş sevincini yaşıyor. Bu başarıda büyük payı olan okurlarımızla beraber 15. yılımızı, 19 Kasım Salı akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde kutluyoruz.

14 Kasım 2013 - 16:07
İlk yayınlandığı 1999 Kasım ayından itibaren her geçen yıl etkinliğini ve gücünü arttıran Gazete Kadıköy, okurlarıyla birlikte yeni yaş sevincini yaşıyor. Bu başarıda büyük payı olan okurlarımızla beraber 15. yılımızı, 19 Kasım Salı akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde kutluyoruz.
Ulusal gazetelerdeki yoğunluk nedeniyle yer bulamayan Kadıköy’le ilgili olaylardan Kadıköylülerin haberdar olmasını sağlamak amacıyla yola çıkan Gazete Kadıköy, 15 yıldır bu ilkeyle gazetecilik yapıyor. 30 bin tirajlı haftalık bir yayın organı olan Kadıköylülerin gazetesi Gazete Kadıköy'de ilçemizde gelişen tüm haberleri bulmak mümkün. Kültür-sanat-polis-adliye, eğitim haberleri, röportajlar, değerli köşe yazarlarının gündeme ve Kadıköy’e ilişkin makaleleri ile ilçenin zengin ta-rihi geçmişini anlatan yazılarıyla Gazete Kadıköy, ilk sayısının çıktığı Kasım 1999 tarihinden beri ilçenin gözü kulağı olmuş durumda. Geniş bir dağıtım ağına sahip olan gazetemiz, her hafta Cuma günleri Kadıköylüler’le buluşmaya devam ediyor.
Kadıköylüler de gazetelerine ilk günden beri destek vererek, görüş, düşünce ve önerileriyle bizlere yol gösteriyorlar. Kendilerine teşekkür borçluyuz.
Gazetelerin en büyük gücü sahip olduğu okurlarıdır. Okurlar, o gazeteyi ne kadar benimser, sahip çıkarsa o gazete de o kadar güçlü ve etkin olur. Gazete Kadıköy de yola çıkarken bu düşünceden hareket etti. Kadıköylülerin kendi gazetelerine sahip çıkacaklarına inandı. Kadıköylüler de ilk günden itibaren verdikleri desteği yıllar geçtikçe büyüttüler. Gazete Kadıköy'de her Kadıköylü, kendinden ve kentinden bir şeyler buluyor.

KUTLAMAMIZ 19 KASIM’DA
Biz de 15 yılımızı, okurlarımızla beraber 19 Kasım Salı akşamı Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde kutluyoruz. Kutlama programı saat 20.00’de başlayacak. Program, Dilek Türkan’ın “Aşk Mevsimi” konseriye sona erecek.

ARŞİV