Gençlik turnuvası sonuçlandı

Bostancıspor Spor Kulübü Gençlik Turnuvası centilmence geçen maçların ardından sona erdi. Sonucu ne olursa olsun sergilenen dostluk, kurulan yeni arkadaşlıklar ve dayanışma örneğiyle kazanan gençler.

24 Mayıs 2012 - 13:57

Bostancıspor Spor Kulübü Gençlik Turnuvası centilmence geçen maçların ardından sona erdi. Sonucu ne olursa olsun sergilenen dostluk, kurulan yeni arkadaşlıklar ve dayanışma örneğiyle kazanan gençler, aileler, eğitimciler ve Türkiye oldu.

Bostancı semtinde Bostancı Spor Kulübü, Kadıköy Kaymakamlığı ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası sona erdi.
Bostancı semti okullarından 23 Nisan, Bostancı Atatürk, Leman Kaya, Melih İsfendiyar, Hakkı Değer, Mustafa Mihriban Boysan ile Kozyatağı İlköğretim Okullarının katılımıyla düzenlenen ve velilerin de ilgi ve heyecanla izlediği turnuvada gençler hem futbol hem de centilmenlikleriyle göz doldurdu. 
 
ŞAMPİYON BOSTANCI İLKÖĞRETİM OKULU
1 hafta boyunca süren ve 25’e dakikalık iki devre şeklinde oynanan maçların ardından final maçları Cumartesi günü yapıldı. Şampiyonluğu ise Bostancı İlköğretim Okulu kazanırken, ikinciliği 23 Nisan İlköğretim Okulu, üçüncülüğü Hakkı Değer İlköğretim Okulu, dördüncülüğü de Kozyatağı İlköğretim Okulu kazandı. Sonuç böyle olsa da sergilenen dostluk, kurulan yeni arkadaşlıklar ve dayanışma örneğiyle kazanan gençler, aileler, eğitimciler ve Türkiye oldu. Gençler, seremoninin ardından geleneksel olması planlanan turnuva için gelecek yıl bir daha buluşmak üzere ayrıldılar.
 
GELENEKSEL OLMASI PLANLANIYOR
Futbol turnuvasının düzenlenmesini sağlayan Bostancıspor Kulübü Başkanı Mustafa Pala ile Tertip Komitesi Başkanı İsmail Alibaş katkılarından dolayı Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar ile turnuvaya katılımlarıyla destek veren okul müdürlerine ve öğretmenlere teşekkür etti. Bostancıspor Kulübü Başkanı Mustafa Pala turnuvanın geleneksel hale gelmesini çok istediklerini sözlerine ekledi.
Bostancıspor Kulübü camiası tarafından yapılan resmi açıklamada da, “Kulüp olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında bu etkinlikleri, gelecek yıllarda da kalıcı hale getirmek arzusundadır. Turnuvaya katılan Beden Eğitimi öğretmenlerinin de düşünce ve önerileri doğrultusunda bu turnuvanın devam etmesini arzu etmekteyiz. Bostancıspor Kulübü’nün, turnuvayı düzenlemesinin amaçlarından biri de genç nesilleri futbolu sevdirmek, sağlıklı bir nesil yetiştirmektir” dedi.

ARŞİV