'Gıda Hijyeni' Bostancı'da konuşuldu

Bostancı Gönüllü Evi Sağlık Komitesi tarafından “Gıda Hijyeni Semineri” düzenlendi.

19 Kasım 2015 - 15:59
Bostancı Gönüllü Evi Sağlık Komitesi tarafından “Gıda Hijyeni Semineri” düzenlendi. Gıda Mühendisi Burcu Yılmaz, yiyeceğimiz sebze meyve ve diğer gıda maddelerini (açık ve ambalajlı) satın alırken ve evimizde mutfağımızda saklarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlattı.  Yılmaz, bu yiyeceklerin ne şekilde depolanması gerektiği, pişirirken ve tüketirken gıda değerlerinden kaybetmemesi ve hijnenik olması açısından nelere dikkat edilmesi gerektiği noktalarında önemli ipuçları verdi. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasından sonra etkinlik son buldu.

ARŞİV