Gökhan Önce yaşamını yitirdi

Kadıköylü yazar Gökhan Önce, önceki hafta hayatını kaybetti. Kadıköy Belediyesi'nce yayımlanmış olan ''Kendine Özgü Bir Semt MODA'' kitabının yazarı olan Önce, sırasıyla Robert Koleji, Beyoğlu Erkek..

04 Mayıs 2011 - 14:29

Kadıköylü yazar Gökhan Önce, önceki hafta hayatını kaybetti. Kadıköy Belediyesi'nce yayımlanmış olan ''Kendine Özgü Bir Semt MODA'' kitabının yazarı olan Önce, sırasıyla Robert Koleji, Beyoğlu Erkek Lisesi ve İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi Dahili Süsleme Bölümü’nden mezun oldu. Önce, Yeşilköy Havalanı'nda meydan şefliği, Koç Holding'de stajyer müdürlük, Olimpic Havayolları'nda çeşitli müdürlükler ve Kauçuk Sanayi Şirketi'nde temsilcilik yaptı. Yaşamı boyunca sosyal hizmetlerin her dalında hizmet verdi. Aralarında Moda Lions, Türkiye Körler Vakfı, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın da bulunduğu çok sayıda dernek ve kurumda görevler aldı. Sporla da ilgilendi, yelken hakemliği yaptı. Türkiye'ye körler için ilk kırma beyaz bastonu getiren kişiydi.

Gökhan Önce'nin yönetim kurulu üyeliği yaptığı Kadıköy Kültür Dostları Derneği'nin eski Başkanı
Demir Alp Serezli, ölümünün ardından Önce'ye hitaben duygusal bir mektup kaleme aldı. Serezli, ''Ölüm haberinizi alır almaz iletişim ağımızdaki tüm dostlarımıza duyuruda bulunduk. Sizi üzmek istemem ama, Moda Camii’ndeki cenaze töreninde 'Gökhan Önce ne yazık ki yalnız bırakılmıştı'. Yakın çevreniz dışında, uğrunda didindiğiniz, kitabını yazmak için yıllarca dirsek çürüttüğünüz Modalılar ortada yoktu. Eski derneğimizden ise birkaç kişi dışında kimseyi göremedim. Kabul ederseniz sizden Modalılar adına özür diliyorum'' diye yazdı.




 


ARŞİV