‘Gönül Gönüle' yemeği

Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi Kültür Sanat Komitesi tarafından düzenlenen “Gönül Gönüle” akşam yemeği geçtiğimiz hafta Beyaz Konak’taydı.

10 Ocak 2013 - 13:40
Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi Kültür Sanat Komitesi tarafından düzenlenen “Gönül Gönüle” akşam yemeği geçtiğimiz hafta Beyaz Konak’taydı. Yoğun katılımın olduğu yemekte, “İşte Kadıköy, İşte Hasanpaşa” diye birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün sevdiği eserler ve 10. Yıl Marşı coşkuyla birlikte söylendi. Hasanpaşa Mahallesi Gönüllüleri, yeni yıl temenni ve dilekleriyle nice güzelliklerde ferahlık içinde tekrar bir araya gelmenin sözünü vererek ayrıldılar.
 
KAHVALTIDA BULUŞTULAR
Kadıköy Belediyesi Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi’nin 2012/2013 dönem çalışmaları kapsamında, Gönüllü Merkezi katkılarıyla mahalleden gelen yoğun istek üzerine açılan Biçki Dikiş Mefruşat kursunun eğitmeni ve kursiyerleri, Gönüllü Evi yönetimiyle kahvaltıda buluştular. Gönüllü Evi yönetimi, içtenlik ve samimiyet içinde geçen kahvaltıda, kursa katılanlarla yeni yıl temenni ve dileklerini paylaşarak, Gönüllü Evi’ne verdikleri destek ve güç için teşekkür etti. Ayrıca, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e ve Gönüllü Merkezi’ne, gönüllüler adına teşekkür ettiler.

ARŞİV