GÖNÜLDEN Cumhuriyet Coşkusu

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, bu yıl da 29 Ekim törenlerine yoğun katılım gerçekleştirdi.

03 Kasım 2016 - 16:51
Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, bu yıl da 29 Ekim törenlerine yoğun katılım gerçekleştirdi. Sabah düzenlenen resmigeçit törenine katılan 5 bine yakın gönüllü, tshirt, bayrak ve dövizleri ile törene renk kattılar.
Gönüllüler “Cumhuriyet’in 93. Yıldönümünü kutlamanın engin coşkusunu yaşıyoruz” şeklinde duygularını ifade ederken Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu açıklamayı yaptı: “Gönüllülerimizle birlik ve beraberlik mesajı vermek için alanları dolduruyoruz. Cumhuriyetimizi büyük coşku içinde kutluyoruz. Kadıköy’de bulunan tüm mahalle gönüllülerimize, korolarımıza, tiyatro gönüllülerimize sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyor, oluşturdukları bu güzel ve görkemli tablo için tebrik ve teşekkür ediyoruz.”

FENERYOLU’NDA ÖZEL ETKİNLİK
Feneryolu Gönüllüleri, 29 Ekim resmigeçidinin ardından gönüllü evinde çocuklarla bir kutlama gerçekleştirdi. Gönüllü Evi Başkanı Meltem Çokça “Gönüllü evindeki törene katılan başta Kadıköy Belediye Başkanımız Aykurt Nuhoğlu olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerine, Gönüllü Merkezi Müdürümüze, Gönüllü Evi Başkanlarına, Ebru Nuhoğlu’na, Gönüllülerimize, velilerimize ve çocuklarımıza sonsuz teşekkür ederiz.” dedi. Çokça, sözlerine “Nice Cumhuriyet Bayramlarını aynı coşkuyla kutlamak dileğiyle.” diyerek son verdi.


ARŞİV