Gönüllü başkanların kahvaltılı buluşması

Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı buluşmada eski ve yeni gönüllü başkanları buluştu. Kadıköy Belediye Başkanı Öztürk de kahvaltıya katıldı.

11 Kasım 2010 - 09:05


Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı buluşmada eski ve yeni gönüllü başkanları buluştu. Kadıköy Belediye Başkanı Öztürk de kahvaltıya katıldı.

Kadıköy Belediyesi’nin eski ve yeni gönüllü başkanları, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katıldığı kahvaltıda biraraya gelerek hem özlem giderdiler, hem de yeni projelerini konuştular.
Koşuyolu Gönüllüleri’nin ev sahipliğinde Koşuyolu Ceviz Ağacı’nda düzenlenen kahvaltılı buluşmaya; Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri Yönetim Kurulu üyeleri; Gülçin Ergun, Ayşen Gürer, Haluk Okumuş ile Meclis üyeleri Murat Antik, Hakan Şişik, Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu ile Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi yetkilileri katıldı. 1995 yılından itibaren Kadıköy Belediyesi Gönüllüevlerinde Gönüllü Başkan olarak görev yapan ve bu görevlerini daha sonra yeni gönüllü başkanlarına bırakan eski ve yeni gönüllü başkanları ile başkan yardımcılarının buluşmasında keyifli anlar yaşandı. Yıllarca Kadıköy’e hizmet için yarışan eski ve yeni gönüllü başkanlar ile tek tek ilgilenerek fotoğraf çektiren Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, şunları söyledi:
“Gönüllülerimiz bize her zaman projeleriyle, öneri ve eleştirileriyle yön verdiler. Mahallelerinde olan olumsuzlukları belediyemize taşıyıp giderilmesini sağlayarak belediye ile vatandaş arasında hem köprü hem de bizim gözümüz kulağımız oldular. Kadıköy’ün çağdaşlığına katkıları diğer belediyeler tarafından da görüldü ve bizim başlattığımız gönüllü uygulaması diğer belediyelerin de vazgeçemediği bir unsur oldu ve hükümette bunu yasallaştırdı. Gönüllülerimiz ile gönül birliğimizi kurmada gönüllü başkanlarımız da önemli katkı sağlıyor. Çalışmalarımız devam edecek. Yeni dönemde enerji toplama ve görüş alışverişinde bulunmak, biraz da özlem gidermek için biraraya geldik. Kahvaltıyı organize eden Koşuyolu Gönüllülerimize teşekkür ediyorum.”


ARŞİV