GÖNÜLLÜ EVLERİ'NDE PROGRAM YOĞUN

Bostancı Gönüllüleri’nin geçtiğimiz hafta 3 farklı etkinliği vardı.

28 Kasım 2014 - 09:30
Bostancı Gönüllüleri’nin geçtiğimiz hafta 3 farklı etkinliği vardı.Bostancı Gönüllüleri Sosyal Komite Başkanı Gülsen Turper, iş için gittiği Kars-Ardahan gezisinde gönüllülerin de katkısı ile çocuklar için hazırladığı hediye torbalarını çocuklara verdi.
Gönüllü Evi’nde 11 Kasım Salı günü de Sağlık Komitesi “Kronik ağrılarımızdan nasıl kurtulabiliriz” konulu bir sağlık semineri düzenlendi. Romatem’den gelen uzman fizyoterapist Filiz Akpınar, pilatesle kronik ağrılardan kurtulma yöntemlerini anlattı. 
Bostancı Gönüllü Evi Üretim Tasarım Komitesi’nde geçtiğimiz hafta özel bir da tasarım yapıldı. Komite üyeleri, ihtiyaç sahibi bir genç kız için diktikleri gelinliği, genç kıza teslim ederken ömür boyu mutlululuk dilediler.
 
 

MODA’DA ‘ATATÜRK’ SÖYLEŞİSİ

Moda Gönüllü üyelerinden, eski TRT yöneticisi, programcı, gazeteci, yazar Zeki Sözer, 11 Kasım Salı günü Moda Gönüllü Evi’nde üyeler ve semt sakinleriyle “Atatürk” konulu bir söyleşi yaptı.

Sözer, bu söyleşide özellikle Atatürk’e yapılan haksızlara değinerek, bunların yeni kuşaklara doğru biçimde aktarılmasının önemini vurguladı. 1923-1938 döneminde ekonomik alanda yapılan işleri de anlatan Sözer, kurulan fabrikalar ve bayındırlık hizmetleri hakkında bilgi verdi, Türkiye’nin ödemeler dengesi bakımından en parlak dönemin yaşadığını, rakamlarla açıkladı.
Etkinlik, Moda Gönüllüleri Başkanı Mine Kalkan’ın konuşmasıyla sona erdi.
 
RASİMPAŞA’DA SAĞLIK SEMİNERİ
Rasimpaşa Mahalle Evi’nde, 13 Kasım Perşembe günü “gribal enfeksiyon hastalıkları” konulu bir seminer düzenlendi. 
Kadıköy Belediyesi Korkmaz Altuğ Sağlık Polikliniği’nden Dr. İlhan Makinacı, gribal enfeksiyonundan korunma yolları ve tedavi yöntemleri hakında semt sakinlerine bilgi verdi.

 


ARŞİV