Gönüllü Konseyi yeni sezonu kahvaltıyla açtı

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, eski gönüllü başkanlarından oluşan Gönüllü Konseyi üyelerine Kalkedon’da kahvaltı verdi.

17 Ekim 2012 - 14:42
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, eski gönüllü başkanlarından oluşan Gönüllü Konseyi üyelerine Kalkedon’da kahvaltı verdi.
Yıllarca gönüllü evlerinde çeşitli komitelerde çalıştıktan sonra iki yılda başkanlık yapan gönüllü başkanları, konseyde yapacakları çalışmalarla Kadıköy’e ayrı bir heyecan katacaklar.
Konsey kuruluşu çok yeni olmasına karşın gündemi yakından takip etmesi ve deneyimi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri için önemli katkılar sunuyor.
Belediye Başkanı Selami Öztürk tüm konsey üyelerine, sosyal ve kültürel alanlarda Kadıköy için yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve “Sizler semtlerimizdeki gözümüz, kulağımsınız. Bundan sonra da Konsey çalışmalarınızda aynı duyarlılığı göstereceğinizden eminim ve sizlerle gurur duyuyorum” diyerek sözlerini bitirdi.
Gönüllü Konseyi üyeleri de, Kadıköy’ün her semtinde kurulan Gönüllü Evleri’nin Türkiye’de bir ilk olduğunu ve gönüllü üyeliğinin kendilerine çok şey kattığını, hayatlarını zenginleştirdiğini, emekliliklerinin çalışma hayatındaki yaşamlarından daha anlamlı geçtiğini dile getirdiler. Bu nedenle tüm üyeler adına şükranlarını sundular.
 
 

ARŞİV