Gönüllü mahalleli buluşmalarına devam

Mahalle - Gönüllü Buluşmaları’nın bu seferki durakları Caddebostan, Erenköy ve Bostancı Gönüllü Evleri oldu

19 Haziran 2015 - 11:51
Mahalle - Gönüllü Buluşmaları’nın bu seferki durakları Caddebostan, Erenköy ve Bostancı Gönüllü Evleri oldu. Gönüllü evlerindeki buluşmaya esnaf, mahalleli ve gönüllülerden yoğun bir katılım oldu.
Toplantılara, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Günalp, Meclis Üyeleri; Feray Sevil Tos, Aydoğan Dülger, Canan Akçınar, Sema Sezgin Türedi, Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşen Gürer ve Nesibe Müsevitoğlu ile Caddebostan Muhtarı Selçuk Kutlu da katıldı. Mahallenin sorularını dinleyip yanıtlayan Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Kamuya ait ortak alanların imara açılmasını istemiyoruz, en küçük alanları bile toplumun nefes alacakları alanlar olarak değerlendirmek istiyoruz” dedi.
Kadıköy’de kentsel dönüşüm, Haydarpaşa, Kurbağalıdere ıslah çalışmaları, Kalamış Marina konularında çeşitli bilgileri vatandaşlar ile paylaşan Nuhoğlu, gönüllülere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Nuhoğlu, “Gönüllülerimiz eğitim, kültür, sanat, sağlık, sosyal, çevre ve spor gibi alanlarda çok güzel çalışmalarda bulunuyorlar, sosyal dayanışmanın en güzel örneklerini Kadıköy ve Kadıköylüler için veriyorlar” dedi.

ARŞİV