Gönüllüler Atatürk'ü andı

Feneryolu Gönüllüleri, Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da saat 09.05’de Dolmabahçe Sarayı’na gitti...

23 Kasım 2011 - 10:18

Feneryolu Gönüllüleri, Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da saat 09.05’de Dolmabahçe Sarayı’na gitti. Atatürk’ün son aylarını geçirdiği Dolmabahçe Sarayı’nda Atatürk’ün çalışma ve toplantı için kullandığı odaları ziyaret eden Gönüllüler, yatak odasına kırmızı karanfil bırakarak, Atatürk’ü andılar. Ayrıca Atatürk Haftası nedeniyle, Kültür ve Eğitim Komite üyeleri tarafından Feneryolu Gönüllü Evi’nde Atatürk köşesi hazırlandı ve isteyenler duygu ve düşüncelerini anı defterine yazdılar.

ŞİİR VE SÖYLEŞİ GÜNLERİ SÜRÜYOR
 
Feneryolu Gönüllü Evi’nde; bestekâr-şair-yazar Erol Güngör ile Saliha Gülenler yönetiminde yapılacak olan şiir ve söyleşi günlerinin ilkinin konusu “Vazgeçilemeyen Sevgilerin Sırrı Nedir?”di.
18 Kasım Cuma günü düzenlenen etkinlik, Erol Güngör’ün özgeçmişinin okunmasıyla başladı. Açılış konuşması yapan Gönüllü Evi Başkanı Nihal Ekmekçioğlu’nun ardından söz alan Erol Güngör, katılımcılarla sohbet etti, merak edilen soruları cevaplandırdı. Söyleşi sırasında şiirler de okundu.
Farklı temaların işleneceği şiir ve söyleşi günleri devam edecek. İkincisi 24 Aralık’ta olmak üzere her ayın 4. Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan şiir ve söyleşi günleri, Haziran 2012 tarihine kadar Özgürlük Parkı içinde bulunan Feneryolu Gönüllü Evi’nde yapılacak.
 


ARŞİV