Gönüllüler, Umut Vakfı'nı ziyaret ettiler

Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Halkla İlişkiler Komitesi ile Kadıköy Belediyesi Fenerbahçe Gönüllüleri, Vakıfbank Umut Umut Çocukları Vakfı Rehabilitasyon Merkezi ve İlköğretim Okulu’na...

08 Şubat 2011 - 10:19

Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Halkla İlişkiler Komitesi ile Kadıköy Belediyesi Fenerbahçe Gönüllüleri, Vakıfbank Umut Umut Çocukları Vakfı Rehabilitasyon Merkezi ve İlköğretim Okulu’na geçtiğimiz haftalarda bir ziyaret düzenledi.
Binasını Vakıfbank’ın yaptırdığı 44 çocuğun yatılı olarak bulunduğu vakfa yapılan ziyaret sırasında bir sınıfın ihtiyacını karşılayacak olan nevresim takımları teslim edildi.
Kendi hazırladıkları yemeklerle beraber okulu ziyaret eden Kadıköy Belediyesi Fenerbahçe Gönüllüleri de unutulmaz bir gün yaşadılar. Öğrenciler, gönüllülere kendi seslendirdikleri türkülerden oluşan mini bir dinleti sundular, piyano çaldılar, Roman havası oynadılar.
Umut Çocukları Vakfı Rehabilitasyon Merkezi ve Yatılı İlköğretim Okulu’nda, dilendirilirken sokaktan alınan 45 çocuk kalıyor. Birinci ve sekizinci sınıf arası 45 çocuğun yatılı olarak kaldığı okulda, her sınıf 5-6 kişiden oluşuyor, ayrıca psikolog, revir, televizyon odası ve kütüphane bulunuyor.
 


ARŞİV