Gönüllüler Yeni Yılı Kutladı

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri 21 Aralık Çarşamba akşamı Kadıköy Belediyesi Brifing Salonu’nda “Yeni Yıla Merhaba” kokteyli düzenlediler. Geceye...

28 Aralık 2011 - 10:21

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri 21 Aralık Çarşamba akşamı Kadıköy Belediyesi Brifing Salonu’nda “Yeni Yıla Merhaba” kokteyli düzenlediler. Geceye, Kadıköy Belediye Başkanı   Selami Öztürk, Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri ile çeşitli mahallelerden 450’ye yakın mahalle gönüllüsü katıldı.

Organizasyon Sorumlusu Oya Terzi yaptığı açılış konuşmasında “Yeni Yıla Merhaba” gecelerini yılda bir kez düzenlediklerini, artık bu gecelerin geleneksel hale geldiğini söyledi. Terzi, gönüllülerin bu gecede çeşitli mahallelerdeki uzun zamandır beri göremedikleri gönüllü dostları ile sohbet etme ve yeni gönüllülerle de tanışma ve kaynaşma fırsatını da bulduklarını söyledi. 
Gönüllülerin  geçen yıl Kadıköy’e değerli hizmetler verdiklerini, emek yoğun bir dönem geçirdiklerini, 2012 yılının gönüllüler için geçen yıla nazaran çok daha yoğun bir dönem olacağını belirten Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ise “Bu dönemde de Kadıköy Belediyesi olarak gönüllülerimizle birlikte ve yanlarında olacağız” dedi. Yeni yılın ülkemiz, Kadıköyümüz ve insanlarımız için mutlu, sağlıklı bir yıl olmasını dileyen Başkan Öztürk, “2012 yılının gönüllülerimiz için başarılı bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.
Geceye Özcan Varol müziğiyle, Taşkın Doğanışık sazı ve sesiyle, Tango Pera Grubu da dansları ile renk kattı.
Gece, Gönüllülerin ve Mahalle Başkanlarının 2012 yılı pastasını kesmesi ve geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlenmeleri ile devam etti.

ARŞİV