Gönüllülerde devir-teslim

Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin 2013-2015 dönemi Plaket Töreni ve 2015-2017 yılları Mazbata Töreni Fenerbahçe Khalkedon Restaurant’ta yapıldı.

19 Haziran 2015 - 11:49
Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin 2013-2015 dönemi Plaket Töreni ve 2015-2017 yılları Mazbata Töreni Fenerbahçe Khalkedon Restaurant’ta yapıldı
11 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen etkinliğe Gönüllü Evlerinin geçmiş ve yeni dönem başkanları, komiteler ve gönüllüler ile Kadıköy Belediyesi’nin Kadın Meclis Üyeleri de katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek “Yaptığınız bu görevin kendi bünyesi içerisinde zorlukları ve gerçekleri var. Görev yaptığınız süre içerisinde bilgi, deneyim ve birikimlerinizi mahallenizdeki Kadıköylülere aktardınız. Görev yaptığınız süre içerisinde çok başarılı projelere imza attınız. Gülmek ve gülümsemek güzeldir. Siz bütün Kadıköylülere güler yüzle ve özveriyle hizmet ettiniz. Görev yaptığınız her yerde gülümsemenin ışığının kaynağı olan yüreklerdeki sevgiyi etrafınıza yaydınız. Bu akşam burada gördüğümüz muhteşem tablo bunun en güzel örneğidir.” dedi.
2015-2017 hizmet döneminde görev alacak Gönüllü Başkan ve Başkan Yardımcılarına da başarılar dileyen Nuhoğlu “Devir almış olduğunuz görevin bilincinde olduğunuzu görmek beni çok mutlu etti. Çıtayı daha da yükselteceğinizi biliyorum. Başta şahsım olmak üzere tüm arkadaşlarımla Kadıköy’deki hizmet ve çalışmalarınız için size elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

ARŞİV