Gönüllüler'de devir teslim töreni

2011-2013 Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin Devir Teslimi, Khalkedon Fenerbahçe tesislerinde 7 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirilen törenle yapıldı.

13 Haziran 2013 - 16:22
2011-2013 Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin Devir Teslimi, Khalkedon Fenerbahçe tesislerinde 7 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirilen törenle yapıldı.
Törene; Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Kadıköy Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ile 2011-2013 Çalışma dönemi mahallelerinde gönüllü başkanlığı yapmış gönüllü başkanları, yeni dönem başkanları ile gönüllülerin yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk herkesi duygulandıran konuşmasına, “Bu gün buralara gelmemizde kuşkusuz ki en büyük takdiri, geçmişte mahallelerinde Gönüllü Başkanlığı yapmış gönüllü başkanlarımız hak ediyor” diyerek başladı ve şöyle devam etti:
“Gönüllülerimiz geçen zamanda Kadıköylülerin takdirlerini ve övgülerini aldılar. Yaptıkları faaliyetlerle ilçemizde ‘gönüllülük kavramı’nı saygın bir konuma getirdiler. Geçmişte gönüllü başkanlığı yapmış gönüllü başkanlarımızın görevleri hizmet süreleriyle sona ermiyor. Bundan sonra mahalledeki gönüllülere bilgi, birikim ve deneyimlerini aktarmaları gerekiyor.”
Başkan Öztürk konuşmasında görevi devralan yeni başkanlara da hitap ederek, “Her başlangıç yeni bir umuttur. Yeni dönemde gönüllülerimizin tüm güçleri, becerileri ve zamanlarını ortaya koyarak karşılıksız hizmet yolunda yükümlülüklerini yüksek görev ve sorumluluk anlayışı içinde yerine yetirmeye çalışacaklarına inanıyorum. Birlik ve beraberlik ruhunun daha da artması gerekiyor. Kurulduğu günden beri çok güzel birliktelik ve dayanışma örneği gösteren gönüllülere ve gönüllülük yapılanmasının kurulmasına öncülük eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.
Daha sonra plaket ve mazbata törenine geçildi. 2011-2013 döneminde hizmet eden gönüllü başkanlarına teşekkür ederek plaketlerini veren Öztürk, 2013-2015 yıllarında hizmet verecek Gönüllü Başkanlarına görevlerinde başarılar dileyerek mazbatalarını verdi.

ARŞİV