Gönüllülerde yoğun dönem

Zühtüpaşa Gönüllüleri, yeni çalışma dönemine hızlı bir şekilde başladı....

05 Ekim 2011 - 10:12

Zühtüpaşa Gönüllüleri, yeni çalışma dönemine hızlı bir şekilde başladı. Gönüllüler, 18 Ekim Salı günü biraraya gelerek çalışmalara başlıyor.

Kadıköy Belediyesi Zühtüpaşa Gönüllüleri 2011-2012 çalışma dönemine, 30 Eylül Cuma günü Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Binası 3. katında dönemin ilk toplantısını yaparak başladı.
Üyelerle biraya gelinerek yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren gönüllü başkanı Melek Bozdoğan, 18 Ekim Salı günü saat 11.00’de, Khalkedon’da bir sabah kahvesi ile gönüllülerle yeniden biraraya gelineceğini, 26 Ekim 2011 Çarşamba günü de, saat:11.00’de, Gönüllü Merkezi Binası 3. katında, Serap Ören (Kadıköy Kent Konseyi-Kadın Meclisi ) tarafından verilecek seminer ile ekim ayı etkinliklerine devam edileceğini açıkladı. Gönüllüevi bünyesinde Fotoğrafçılık, Diksiyon, Türk Sanat Müziği ve Oyunculuk kursları da açılacağını, bunun için kayıtların gönüllü merkezi binası 3. katında devam ettiğini bildirdi.
Ekim-Kasım ayları süresince, ayrıca ihtiyacı olan ilköğretim okuluna verilmek üzere gönüllü Meral Tansu tarafından, “Sevginle Sarmala” kampanyası başlatıldı, kampanya süresince kırtasiye yardımı ile gönüllüler tarafından örülen atkı ve bere seti, ilköğretim öğrencilerine verilmek üzere toplanıyor. Sorumlu Başkan Yardımcısı Nadide Korbey tarafından da her Cuma günü “Kermes Çalışmaları” günü olarak belirlendi ve 7 Ekim tarihinden itibaren, 11.00-14.00 saatleri arası atölye çalışmalarına başlanacak.
Ayda bir düzenlenecek kahve saatinde ise “konuklu sohbet” günü yapacaklarını belirten Bozdoğan, aylık düzenlenecek gezilerle de üyelerle biraraya gelineceğini ve üye kayıtlarına da devam ettiklerini bildirdi. Toplantı sonunda müzisyen Mustafa Gök tarafından verilen kısa bir gitar dinletisiyle toplantı sona erdi.   
İletişim: [email protected]
Adres: Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma
Merkezi Binası 3. Katı,
Tel: (216). 3465757/5419573-74, Dahili: 118

ARŞİV