Gönüllülerden gül dağıtımı

Gönüllülerin gül dağıtımları sürüyor. Onlardan biri 14 Nisan Perşembe günü Osmanağa Gönüllü Evi'nde gerçekleştirildi. Kadıköy Belediyesi'nin hazırladığı, bir bahar şenliği içinde geçen gül dağıtımı...

04 Mayıs 2011 - 09:17

Gönüllülerin gül dağıtımları sürüyor. Onlardan biri 14 Nisan Perşembe günü Osmanağa Gönüllü Evi'nde gerçekleştirildi. Kadıköy Belediyesi'nin hazırladığı, bir bahar şenliği içinde geçen gül dağıtımı yapıldı. Gül Dağıtımına Park ve Bahçeler Müdürü Güleser Orhan, Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar. Hava şartlarının kötü olmasına rağmen mahallelinin etkinliğe katılımı çok yüksekti.
Hasanpaşa Mahallesi Gönüllüleri, Kadıköy Belediyesi'nin ürettiği gülfidanlarını Gönüllü Evi'nde halka dağıttılar. Gönüllüler, çevre esnafını da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra güllerini sundular. Mahalle halkı, Kadıköy Belediyesi'nin bu hizmetini takdirle karşılayıp devamını dilediler. Sahrayıcedid Gönüllüleri’nin bulunduğu 23 Nisan Parkı’nda da gül dağıtımı gerçekleştirildi.
 


ARŞİV