Gönüllülerin Akdeniz'den misafirleri vardı

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nin, Osmaniye ve Hatay’dan özel ziyaretçileri vardı.

13 Şubat 2015 - 10:34
Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nin, Osmaniye ve Hatay’dan özel ziyaretçileri vardı. Osmaniye ili Toprakkale İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Demirci, Başkan Danışmanı Hürol Yaşar ve Hatay Defne ilçesi Belediye Başkan Danışmanı Yüksel Türkili, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’ni ziyaret ettiler. Gönüllü Merkezi Sorumlusu Engin Baran, heyete gönüllülük, gönüllüler ve faaliyetleri ile ilgili bir sunum yaptı.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri Feray Tos, Aydoğan Dülger, Canan Akçınar da ziyarette hazır bulundular. Feray Tos kendisinin de Göztepe Gönüllüsü olduğunu, özellikle Kadıköy’de gönüllülüğün çok farklı olduğunu belirterek, “7 bine yakın Kadıköy Belediye Gönüllüsü, işlerinden, eşlerinden ve çocuklarından ayırdıkları zamandan fedakârlık yaparak mahalleye ve mahalleliye hizmet ediyorlar. Bunu da hiçbir karşılık beklemeksizin özveri ile yapıyorlar” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Aydoğan Dülger ise gönüllü olmasının yanı sıra siyasi bir partide çalıştığını da vurgulayarak, hiçbir zaman siyaset yapmadıklarını, hangi kesimden olursa olsun herkese kucak açtıklarını söyledi.
Osmaniye ili Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci de bunca insanı birarada tutmanın ancak hizmet amacı ile mümkün olabileceğini belirterek, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Yönetmeliği’ni istedi. Yapılan faaliyetler ve etkinlikler hakkında bilgi alan Demirci, “Sizlerden bu gönüllü hareketi ile ilgili destek bekliyoruz. Amacımız; bu sistemin aynısını Osmaniye’de kurmak” dedi. Yönetim Kurulu üyesi Canan Akçınar, gereken tüm desteği vereceklerini vurguladı.
Ziyaret, Başkan Demirci’nin Yönetim Kurulu üyelerini Osmaniye’ye daveti ile sona erdi.

ARŞİV