Gönüllülerin Almanya'dan misafirleri vardı

Özgürlük Parkı’nda faaliyet gösteren Feneryolu Gönüllüleri’nin 10 Ekim Çarşamba günü Almanya’nın Kreuzberg Belediyesi’nden misafirleri vardı.

01 Kasım 2012 - 14:09

Özgürlük Parkı’nda faaliyet gösteren Feneryolu Gönüllüleri’nin 10 Ekim Çarşamba günü Almanya’nın Kreuzberg Belediyesi’nden misafirleri vardı. Feneryolu Gönüllü Evi’nde ağırlanan Kreuzberg Belediyesi, Kadıköy Belediyesi’nin Kardeş Belediyesi. Kadıköy Belediye Meclis Başkan Vekili Nüvit Şahlıoğlu ile Kreuzberg Kadıköy Kardeş Derneği’nin temsilcisi Özcan Ayanoğlu’nun birlikte düzenledikleri bu ziyarette karşılıklı iyi niyet ve görüş alışverişinde bulunuldu. Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu, Feneryolu Gönüllü Evi’nin faaliyetleri ile ilgili bilgileri konuklara aktardı. Yemeğin ardından söz alan Kreuzberg Belediyesi yetkilisi Özcan Ayanoğlu, Kadıköy Belediyesi’nin STK tecrübelerinden faydalanmak istediklerini, tüm gönüllülerin çalışmalarını takdir ve saygı ile karşıladıklarını belirtti ve “Feneryolu Gönüllüleri, Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini bizlere gösterdiler” diyerek gönüllülere teşekkür etti. Ziyarete; Kreuzberg Belediyesi ve Kadıköy Kardeş Kent Derneği yetkililerinden Ulrike Graf, Mari Pape, Ümit Bayam, Christoph Albrecht, Emine Başaran, Klaus Eisenlohr, Cristoph Kolb, Dagmar Kubanski, Sabine Koerdel, Alp Otman ile Kadıköy Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nüvit Şahlıoğlu ve meclis üyeleri, Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Nurhan Kutman, Gülçin Ergun, Feneryolu Gönüllü Evi Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

BAŞKAN VE YARDIMCILARI İLE KAHVALTI
Tüm gönüllü evleri başkan ve başkan yardımcıları, 11 Ekim Cumartesi günü Feneryolu Gönüllüleri’nin Selamiçeşme Özgürlük Parkı Fua Cafe’de düzenlediği kahvalltıda biraraya geldi. Karşılıklı bilgi paylaşımının yapıldığı toplantı ile gönüllüler stres attı. Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu, mahalle temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YAZ KURSLARI SONA ERDİ
2012 yaz sezonunda Feneryolu Gönüllüleri’nce verilen satranç, tenis ve yoga kursları sona erdi. Özgürlük Parkı’nda satranç öğretmeni Ali Börümcekçi, tenis öğretmeni Orhan Kocabaş ve Yoga Academy eğitmeni Berrin Kurtukan’la biraraya gelen öğrenciler, eğitmenlerine teşekkür ederek, kış döneminde buluşma dileğiyle vedalaştılar.
 


ARŞİV