Gönüllülerle buluşma

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri,Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Av. Selami Öztürk,Kadıköy Belediye Başkan Adayı Sayın Aykurt Nuhoğlu ile Fenerbahçe Khalkedon tesislerindeki kahvaltıda bir araya geldiler

06 Mart 2014 - 11:37
Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri,Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Av. Selami Öztürk,Kadıköy Belediye Başkan Adayı Sayın Aykurt Nuhoğlu ile Fenerbahçe Khalkedon tesislerindeki kahvaltıda bir araya geldiler.
Kahvaltıya İlçe Başkanı Necati Ekşi ile 400' e yakın geçmiş dönemde Gönüllü Başkanlığı yapmış gönüllüler ile gönüllü evlerindeki yönetim kurullarının davet edildiği Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri katıldılar. Kahvaltının açılış konuşmasını Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk yaptı. Selami Öztürk konuşmasında; ‘’Sizlerle ve Kadıköylülerle müthiş gurur duyuyorum, Allah nasip ederse benden sonra görevi devam ettirecek Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu ile sizleri tanıştırmak amacı ile bir araya geldik dedi. Bundan sonra başkan olarak değil gönüllü olarak aranızda olacağım. Onun için söylediklerim veda değil sizlerle beraber çalışacağımızın mesajıdır. Sizlerle beraber 1995 yılından beri yaklaşık 20 yıldır Türkiye'de bir örneği olmayan sivil örgütlenmenin yanı sıra kültürel, sanatsal, kentin sorunlarını çözen ve çözmeye çalışan müthiş bir gönüllü performansı sergilenmiştir. Gönüllülere hiç bir zaman sevgimizi ve saygımızı eksik etmedik. Kadıköy'ün her noktasında olmak istiyorsak gönüllülerle birlikte hareket etmek zorundayız. Hiçbir sıkıntı olmadan Gönüllü Evleri ve Gönüllü Merkezlerimiz aynen çalışmalarına devam edeceklerdir. Hiçbir sıkıntınız olmasın’’ dedi. Öztürk, Kadıköy Belediyesi Başkan Adayı Sayın Aykurt Nuhoğlu'nu gönüllülerle tanıştırmak amacıyla kürsüye davet etti. Nuhoğlu da  konuşmasında ‘’İleriyi gören, gönüllülere destek olan böyle büyük bir organizasyonu kurumsal bir kimliğe dönüştüren Belediye Başkanımız  Sayın Selami Öztürk'e teşekkür ederiz dedi. Bu kurumsal kimlik hiçbir noktasına dokunulmadan aynen devam ettirilecektir. Selami Öztürk'ün başlattığı ve sürdürdüğü bu hareket ve çalışmalar aynen devam edecektir. Öztürk'e ve mahallelerinde büyük bir özveriyle çalışan gönüllülerimize en içten duygularımla teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ diye konuştu.
Kadıköy Belediye Başkanı Öztürk ise ‘’Söyleyeceklerim daha bitmedi’’ diyerek, ‘’Kadıköy'de projelerin devamı için Sayın Aykurt Nuhoğlu'nu seçeceksiniz’’ diyerek Aykurt Nuhoğlu'nun elini havaya kaldırıp birlik, beraberlik mesajı verdiler. Bu tablo gönüllüler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Nuhoğlu, Kadıköy'deki başarıların İstanbul genelinde gerçekleşmesini temenni ederek sözlerine son verdi.
Caddebostan Gönüllüsü Şule Göncüler ise tüm gönüllüler adına yaptığı konuşmasında, 10.000'e yaklaşan gönüllülerimizin mahallelerde eğitim kültür, sanat, sağlık, çevre ve spor alanlarında binlerce faaliyet yaptığını ve bu faaliyetlere yüz binlerce Kadıköylünün katıldığını söyledi. Kadıköy Belediye Başkanı Av.Selami Öztürk'e Gönüllü Evleri ve Gönüllü Merkezlerini açtığı, maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç  bildiğini ifade eden Göncüler, ‘’Başkanımız her zaman biz gönüllülerin yanında. 10.000'e yakın gönüllümüzden yer sıkıntısı nedeniyle sadece 400'ünü davet edebildik. Bütün gönüllülerimizle yeni Başkan Adayımız Aykurt Nuhoğlu'na mahallelerde destek olup yanında olacağız’’ dedi. Göncüler tüm gönüllüler adına Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk 'e çiçek verdi. Kahvaltı Başkan Av. Selami Öztürk ve Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu'nun gönüllülerle sohbeti ile uzun süre devam etti.

ARŞİV