Gönülllüler, sağlık kurumları temsilcileriyle bulu

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, Kadıköy’deki sağlık kurumları ile Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nde biraraya geldiler.

19 Nisan 2012 - 15:20

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, Kadıköy’deki sağlık kurumları ile Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nde biraraya geldiler. Toplantıyı organize eden Kadıköy Belediyesi Gönüllü Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Gülsün Işık, Kadıköy’deki sağlık kurumları ile etkinlik ve projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, “Bütün amacımız, Anadolu Yakası’nın gözbebeği Kadıköyümüz’de Kadıköylülere sağlık hizmetlerini en iyi şekilde götürmek” dedi.

Toplantıya; Kadıköy Belediyesi Meclis ve Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri Nurhan Kutman ile Gülçin Ergun, Medical Park Hastanesinden Tuba Avlanmış, Dünya Göz Hastanesi’nden Burcu Gezici, Central Hospital’den Gökçe Çiftçi ile gönüllüler katıldı.
Medical Park yetkilisi Tuba Avlanmış yaptığı konuşmada kendisinin de bir Kadıköylü olduğunu, Kadıköy’de yaşamanınbir ayrıcalık, hizmet vermenin de mutluluk olduğunu belirtti. Avlanmış, sosyal projelere destek verdiklerini, STK’larla ortak projelerde yer almaya da devam edeceklerini söyledi.
Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ise vermiş oldukları destekten dolayı hastane yetkililerine bir kez daha teşekkür ettiler ve Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk adına hastane yetkililerine teşekkür plaketi verdiler.

ARŞİV