Öğrencilerden engellilere destek

Engellilere tekerlekli sandalye almak düzenlenen kapak toplama kampanyasına Bostancı İlköğretim Okulu öğrencilerinden büyük destek var.

08 Aralık 2010 - 14:36

Engellilere tekerlekli sandalye almak düzenlenen kapak toplama kampanyasına Bostancı İlköğretim Okulu öğrencilerinden büyük destek var.

Bostancı İlköğretim Okulu öğrencileri, engellilere tekerli sandalye almak için Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kapak toplama kampanyasına destek veriyor.
Kapak toplama kampanyasına, herkesin kullandığı ambalajlarda bulunması ve kolay toplanabilmesi nedeniyle, öğrenciler de büyük ilgi gösteriyor. Kampanyaya, Bostancı Atatürk İlköğretim Okulu 2/C sınıfından büyük destek var. Okul Müdürü Sezai Berber ve öğretmenleri Songül Durak tarafından yönlendirilen ve bilgilendirilen çocuklar, okul müdürlerinin de tam desteğiyle, büyük bir özveri ve azimle kapak toplamaya başladı. Hatta her biri kendi oturduğu çevredeki lokantalarla görüşüp plastik kapakları atmamalarını ve kendilerinin gelip toplayacaklarını söylediler. Ayrıca tanıdıkları herkesle irtibata geçip toplayabildikleri kadar kapak topladılar. Okulun tüm sınıflarına dağıtılmak üzere öğrencilerinin her birinden, kendi elleriyle kutu yapmalarını isteyen ve tüm okulu bu şekilde harekete geçiren öğretmen Songül Durak “Öğrencilerimle birlikte plastik kapakları toplamaya başladık, herkes amacımızı öğrenince çok yardımcı oldu. Ve bugüne gelebildik. Öğrencilerim ve velilerimle birlikte çok çaba sarf ettik, kapaklar çoğaldıkça bu bizi daha çok kamçıladı ve 3 bin kapağa ulaştık” diye konuşuyor.


ARŞİV