Öğrencilere belediyeden ikram

Kadıköy Belediyesi LYS sınavına giren öğrenci ve velilere sınavların yapıldığı okulların bahçesinde meyve suyu, kek ve su ikramı yaptı.

26 Haziran 2014 - 16:02
Kadıköy Belediyesi LYS sınavına giren öğrenci ve velilere sınavların yapıldığı okulların bahçesinde meyve suyu, kek ve su ikramı yaptı.
 

 

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen, yüz binlerce gencin geleceğini belirleyecek Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sona erdi. Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) bir destek de Kadıköy Belediyesi’nden geldi.  Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri tarafından, Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2) ve Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3) sınavlarının gerçekleştirildiği okullarda adaylara ve ailelerine meyve suyu, kek ve su ikramı yapıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun sınava giren öğrencilere başarı temennilerinin yer aldığı mektubun da dağıtıldığı ikramdan aileler ve gençler çok memnun kaldıklarını söylediler
 
"Moral taavan :D"
Kadıköy Belediyesi’nin LYS sınavına giren öğrencilere ve velilere yaptığı ikram üzerene sınavdan çıkan gençler, sosyal medyadan da memnuniyetlerini belirttiler. Bir öğrencinin Twitter üzerinden gönderdiği mesaj şöyle; "Sınav çıkışı Kadıköy Belediyesi kekle meyve suyu dağıttı moral tavaan :" ve benzer bir çok tweet üzerine veliler ve öğrenciler facebook hesaplarından da memnuniyetlerini dile getirdiler. Facebook hesabından mesaj gönderen bir veli "Kadıköy Belediyesinin sınav öncesi ve sonrası çocuklarımıza ve bize yaptığı ikramdan dolayı çok teşekkürler" yazdı.
Başkan Aykurt Nuhoğlu “Üniversite adayları ve aileleri geç kalmamak için sabahın erken saatlerinde sınav yerlerine gidiyor ve orada saatlerce bekliyorlar. Bizde onlara bir katkımız olsun istedik ve ilçemiz sınırları dahilindeki okullarda küçük bir ikram yaptık. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Umarım hepsi istedikleri bölümleri kazanır ve başarılı olurlar” dedi.

ARŞİV