Öğrencileri Anıtkabir'e götürdüler

Erenköy Gönüllüleri Sosyal Yardım Komitesi’nden bir grup, Dost Eller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte 16 Kasım’da Anıtkabir’i ziyaret etti...

23 Kasım 2011 - 10:22

Erenköy Gönüllüleri Sosyal Yardım Komitesi’nden bir grup, Dost Eller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte 16 Kasım’da Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından hep birlikte yemek ve dondurma yiyen öğrenciler, gün boyunca farklı yerler görmenin ve yeni bilgiler edinmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Ziyarette,meclis üyeleri Ayşen Gürer ve Nurhan Kutman da hazır bulundu.

KADINA ŞİDDET PANELİ
 
Erenköy Gönüllüleri, Caddebostan Kültür Merkezi B Salonu’nda, son günlerde gündemden düşmeyen hassas bir konu olan ”Kadına Yönelik Şiddet” ile ilgili deneyim ve bilgilerini aktarmak üzere, Psikolog Nilüfer Taptık ve Pedagog Güneş Çakır’ı ağırladı. Öğrenilen bir davranış olarak şiddetin nedenleri, kadının şiddete maruz kalmaması için hangi özellikte olması gerektiği ve şiddetin oluşmasına engel teşkil eden bir unsur olarak iletişimin öneminin vurgulandığı 18 Kasım Cuma günü düzenlenen panelde meclis üyeleri Ayşen Gürer ve Gülçin Ergün de hazır bulundu. 18 Kasım Cuma günü düzenlenen panelde meclis üyeleri Ayşen Gürer ve Gülçin Ergün de bulundu.

ARŞİV