Öğretmenlere sürpriz

Suadiye Gönüllüleri, Beyaz Fırın Suadiye’de bir araya gelerek öğretmenlere, eski öğrencileriyle sürpriz bir buluşma yaşattı

08 Aralık 2016 - 14:17
Suadiye Gönüllüleri, Beyaz Fırın Suadiye’de bir araya gelerek öğretmenlere, eski öğrencileriyle sürpriz bir buluşma yaşattı.
Suadiye Gönüllü Evi Başkanı Nesrin Dolunay “Türk öğretmeninin toplumdaki yerini ve önemini belirtmek, saygınlığını arttırmak, öğretmenler arasında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek ve emekli öğretmenleri saygı ile anmak amacıyla biraradayız” diyerek tüm öğretmenlere teşekkür etti.

ZÜHTÜPAŞA DA UNUTMADI
Zühtüpaşa Gönüllüleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasını bu yıl Filizi Köşk’te gerçekleştirdi. Kahvaltılı toplantıya, yüzlerce öğrencinin yetişmesinde büyük emeği olan İstanbul Kadıköy Lisesi ve Üsküdar Lisesi Müdürlerinden İbrahim Arısoy ve eşi emekli Fransızca Öğretmeni Nebahat Arısoy, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Doç. Ercan Süel ve eşi Fenerbahçe Lisesi emekli Müdür Yardımcısı Yılnur Süel katıldı. Toplantı  öncesi büyük önder  başöğretmen Atatürk anıldı.



ARŞİV