Öğretmenlerle kahvaltılı buluşma

Kadıköylü mülki amirler Öğretmenler Günü öncesinde eğitimcilerle bir araya geldi

19 Kasım 2015 - 16:54
Kadıköylü mülki amirler Öğretmenler Günü öncesinde eğitimcilerle bir araya geldi

Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi 15 Kasım Pazartesi günü düzenlenen kahvaltılı toplantıda Kadıköylü okul müdürleriyle bir araya geldi.
Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, yaptığı açılış konuşmasında 24 Kasım Öğretmenler günü öncesinde Kadıköylü mülki amirler ile okul müdürlerini bir araya getiren kahvaltı düzenlediklerini söyledi. Yahşi eğitim ve öğretime verdikleri desteklerden dolayı Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na teşekkür etti.
Ömer Yahşi, “Kadıköy’de bizlere her zaman destek veren, uzattığımız ele karşılık veren, sesimize karşılık veren çok değerli bir belediye başkanımız var. Özellikle yeni dönemde okullarımızda bakım onarım noktasında gerçekten bu sene çok güçlü bir desteğini gördük. Bu desteğin devam etmesi için hem teşekkür mahiyetinde hem de geleceğe yönelik ciddi anlamda kendisinden burada güzel sözler de almak istiyoruz” dedi.
Eğitimcilerin öğretmenler gününü tebrik ederek konuşmasına başlayan Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ise geleceğimiz olan çocuklara modern şartlarda iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması gerektiğiani vurguladı.
Kadıköy’de okulların fiziki eksiklerinin giderilmesine göreve geldiği günden bu yana özel önem verdiğini söyleyen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da geleceğin emanet edileceği çocukların iyi şartlarda yetişmesinin gereğine vurgu yaptı. Dünyada eğitimsiz zenginleşen bir toplum bulunmadığını, eğitim sorunlarının çözülmesinin ardından ülkelerin zenginleştiğini ifade eden Nuhoğlu, Kadıköy Belediyesi olarak ilçede eğitim ve öğretime, çocukların gelişimine yönelik çalışmalara destek vermeye gayret edeceğini söyledi.

ARŞİV