Hasanpaşa Gönüllüleri, Demircan'la buluştu

Kadıköy Belediyesi Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi Yönetimi, çalışmaları kapsamında gönüllü evi yönetimi ve komite başkanlarıyla yaptığı saha çalışmalarından çıkan sonuçları Demircan’la değerlendirdi.

14 Şubat 2013 - 13:09
Kadıköy Belediyesi Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi Yönetimi, 2012/2013 Dönem çalışmaları kapsamında gönüllü evi yönetimi ve komite başkanlarıyla yaptığı saha çalışmalarından çıkan sonuçları, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan’la değerlendirdi. Gönüllü Evi Yönetimi, “Hasanpaşa Mahallesinde günlük ihtiyaca cevap verecek ‘sosyal belediyecilik’ kapsamında neler olabilir, olursa neler olur” konulu çalışmayı, Gönüllü Merkezi Birim Sorumlusu Engin Baran refakatinde Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ile makamında görüştü. İlgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, bilgi paylaşımı yapıldı. Gönüllüler, mahallede başlayan çalışmaların takibini istediler ve mahallelilerin de istediği zorunlu bir ihtiyaç olan Etüt ve Kültür Merkezi kurulmasını istediler. İçinde tiyatro-fotoğrafçılık atölyelerinin düzenleneceği, çocuk ve genel bir kütüphanenin olacağı, çeşitli kursların ve eğitim amaçlı çalışmaların düzenlenebileceği bir merkeze olan ihtiyaç vurgulandı. Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan da Gönüllü Evi Yönetimi ve Komite Başkanlarıyla, Birim Müdürleriyle, sokak sokak alt yapı, park ve bahçeler ile ağaçların budanmasıyla ilgili çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Demircan, Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi’ne mahallede olan tüm çalışmalar hakkında bilgi verileceğini, önerilerin alınacağını vurguladı ve gönüllülere, ses getiren çalışmalarından ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek, başarılar diledi. Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi Dönem Başkanı Arzu Akman Çatallar, “Gerçekleştirilen bu toplantı için Gönüllü Merkezimize, Başkan Yardımcımıza ve toplantıya katılan Şube Müdürlerine, Gönüllü Evi Yönetimi Kurulu adına teşekkür ederim” dedi. 

MAHALLE EVİ’NDE PİLAV GÜNÜ
Kadıköy Belediyesi Hasanpaşa Mahallesi Gönüllü Evi, Sosyal Dayanışma Komitesi tarafından düzenlenen pilav gününde Hasanpaşalılar biraraya geldi. Halen mahalle kültürünün yaşatıldığı Hasanpaşa’da düzenlenen pilav gününe katılan Kadıköy Belediye Başkan Av Selami Öztürk, mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir şekilde sevgiyle karşıladı. Kadıköy Belediye Meclis Üyelerinin, Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği etkinlikte her zaman olduğu gibi “İşte Hasanpaşa, İşte Kadıköy” denilerek birlik beraberlik mesajları verildi.
Hasanpaşa Gönüllü Evi’nin salonun kapasitesi nedeniyle, davetli sayısı sınırlı tutuldu. Mahalle sakinlerinin isteği üzerine, her ay geleneksel olarak toplanma kararının alınmasıyla etkinlik sona erdi. Hasanpaşa Mahallesi Gönüllüleri, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e ve Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


ARŞİV