‘Hayatınızın Kaptanı Olmaya Ne Dersiniz?'

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi tarafından 24 Aralık 2010’da, enerji ve yaşam koçu Sevgi Şahin tarafından Hayatınızın Kaptanı Olmaya Ne Dersiniz?” konulu...

04 Ocak 2011 - 10:50

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi tarafından 24 Aralık 2010’da, enerji ve yaşam koçu Sevgi Şahin tarafından Hayatınızın Kaptanı Olmaya Ne Dersiniz?” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.
“Hayat aynı hayat onu farklı kılan bizim bakış açımız ve algılayış şeklimizdir” diyen Sevgi Şahin, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada; “İçerde ne varsa dışarda onu yaşarız. Duygularımız, inançlarımız, hikayelerimiz olumluysa olumluyu yaşarız. Olumsuzsa olumsuzu yaşarız. Her iki durumda da yönetici bilinçaltı ve bilincimizdir. Burada seçimi biz farkında olmadan yapıyoruz ve yaratıyoruz. Neyi seçerseniz o sizinle olur. Demek ki hayatınızın kaptanı olmayı istiyorsanız farkındalığınızı devreye sokacaksınız. Bilinç, bilinçaltımızla seçimlerimize kolayca ulaşıp, gemi kaptanının gemiyi limana götürdüğü gibi biz de hayatımızı istediğimiz yöne götürebiliriz.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. Hedefinizde ne varsa o sizinle olacaktır” dedi. Etkinlik, Proje Koordinatörü Leyla Çelikezen’in, katılımcılara ve konuşmacı Sevgi Şahin’e teşekkür etmesiyle sona erdi.


 


ARŞİV