Hayvanlar Günü'nde 2 etkinlik var!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için iki farklı etkinlik düzenleyen Kadıköy Belediyesi, tüm hayvanseverleri davet ediyor...

02 Ekim 2013 - 11:16
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için iki farklı etkinlik düzenleyen Kadıköy Belediyesi, tüm hayvanseverleri davet ediyor.....
  
Kadıköy Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü iki farklı etkinlikle kutluyor.
Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde 4 Ekim Cuma günü saat 19.00’da başlayacak ilk etkinliğin ev sahipliğini, Kadıköy Belediyesi ile Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyesi hayvan severler yapacak. Müzik dinletisi ile Mavi Yengecin Dünyası adlı oyunun sahnelenmesinin de yer alacağı gecede, ilginç bir de barkovizyon gösterimi yapılacak. Loyka Prodüksiyon’un sponsorluğunda hazırlanan barkovizyonda, Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı’ndan köpek sahiplenmiş aileler ile yapılan röportajlar yer alıyor.
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ve Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyesi Pınar Satıoğlu’nun konuşmacı olduğu gecede, Allen Hulsev, Aysu Çöğür, Fatih Korkmaz, Mehmet Salkım ile Mert Canka ise müzik dinletisiyle geceye renk katacaklar. 
“Mavi Yengecin Dünyası” adlı oyunu ise Şefin Tavsiyesi Oyuncuları sahneye koyacak. Seda Tansuker Selçuk’un yazıp, Ezgi Gizem Gülümser’in yönettiği oyunda, Seda Çetin ile Ezgi Gizem Gülümser rol alacak.
 
PAZAR GÜNÜ BARINAKTA KERMES VAR
6 Ekim Pazar günkü kutlama etkinliği ise Kadıköy Belediyesi’nin Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde yapılacak. Pazar günü saat 13.00’de başlayıp akşam saat 17.00’ye kadar sürecek etkinlikte gün boyu müzik ve barınak yararına düzenlenecek kermes var.
Çeşitli sponsorların katkı verdiği etkinlik sırasında sponsor firmalardan “Tropikal Pet” barınağa iki ton kuru mama bağışında bulunacak.. Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu ile Suadiye Sahil Lions Kulübü, Loyka Prodüksiyon, 5. Şefin Tavsiyesi Oyuncuları da etkinliğe destek verecekler.
 
-4 EKİM CUMA/SAAT: 19.00
YER: CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ
-6 EKİM PAZAR/SAAT: 13.00-17.00
YER: KADIKÖY BELEDİYESİ GEÇİCİ HAYVAN BAKIM MERKEZİ
(Turgut Özal Bulvarı TEM Otoyolu SonuAtaşehir)
 
BİR TOP= BİR KİLO MAMA
Goody ile Kadıköy Belediyesi, Hayvanları Koruma Günü için yeni bir projeye imza atıyor.4-5 Ekim’de Bağdatcaddesi,Caddebostan Kültür Merkezi ve Meydan AVM’de kurulacak stantlara uğrayıp Goody Kulübelerine top atan hayvanseverler, Goody’nin Barınağa bağışlayacağı mama miktarını 1 kilo arttırıyor.

ARŞİV