Hristiyan vatandaşlarımızın Noel'i kutlandı

CHP Kadıköy İlçe Halkla İlişkiler Komisyonu üyeleri Kadıköy çevresindeki Katolik kiliselerine Noel ziyareti yaptılar. 24 Aralık 2010 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Meryem Ana Katolik...

30 Aralık 2010 - 11:21

CHP Kadıköy İlçe Halkla İlişkiler Komisyonu üyeleri Kadıköy çevresindeki Katolik kiliselerine Noel ziyareti yaptılar. 24 Aralık 2010 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Meryem Ana Katolik Kilisesi'ne yapıldı.
Peder Yakup ile yapılan sıcak sohbette Noel kutlamasının sonrasında kilisenin ihtiyaçları soruldu. Peder Yakup da herhangi bir problemleri olmadığı belirterek, ziyaretten duyduğu sevinci ifade etti. İkinci ziyaret, Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi'ne yapıldı. Peder Mikail ve arkadaşları tarafından misafir edilen CHP'liler Peder ve cemaatinin Noelini kutladı.
Son ziyaret de All Saints Moda’ya yapıldı. Rev.Dr. Turgay Üçal ve arkadaşları tarafından karşılanan CHP’liler, Üçal'ın ağaçların budanması, çiçek bakımı ve otopark sorunlarının çözülmesi konusundaki isteklerini not aldılar.
 


ARŞİV