Huzurevini ziyaret ettiler

Semiha Şakir Huzurevi’ni ziyaret eden Merdivenköy Gönüllüleri, Kadınlar Günü için de özel bir kutlama yaptılar.

09 Şubat 2012 - 11:10

Semiha Şakir Huzurevi’ni ziyaret eden Merdivenköy Gönüllüleri, Kadınlar Günü için de özel bir kutlama yaptılar.

Merdivenköy Gönüllüleri, Semiha Şakir Huzurevi sakinlerinin yeni yıla neşeli girmeleri için bir etkinlik düzenledi.
Ziyaret, Sedat Sarıgül ile korosunun konseri ve solo şarkıları eşliğinde gerçekleştirildi. Huzurevi sakinleri de şarkılara katıldı ve Halil Erbilir’in orgu eşliğinde oyunlarla ve halkoyunlarıyla eğlence devam etti. Ardından hafif müzik eşliğinde ikramlar sunuldu. Merdivenköy Gönüllüleri, huzurevi sakinlerini eğlendirmekten ve onlara farklı bir gün geçirtmekten dolayı mutluydular, huzurevinden tekrar gelme sözü vererek ayrılabildiler. 
 
KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR
Merdivenköy Gönüllü Evi’nin düzenlediği Kadın Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Tiyatro Gönüllüleri, İtalyan tiyatro yazarı Dario Fo’nun kadın oyunlarından “Uyanış” adlı oyunu sahneledi.
Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi Adile Naşit Sahnesi’nde düzenlenen programda; grup oyuncularından Nil Kurt’un “Dans dersi” adlı oyunu; Nil Kurt, Yeşim Yama, Gülin Ekşi ve Mustafa Beytüt tarafından sahnelendi. Ayrıca Nil Kurt’un kaleme alıp oyunlaştırdığı “Hatice’den Neticeye” isimli tek kişilik gösteri ile tiyatro etkinlikleri sona erdi. Oyunların ardından Merdivenköy Gönüllüleri’nin düzenlediği müzik dinletisi ve sonrasında gelenekselleşen sıcak çay sohbetleri ile etkinlik sonlandırıldı.
Merdivenköy Gönüllüleri Başkanı Sıdıka Neşe Özhamaratlı, etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

ARŞİV