İFMC'nin sergisi başladı

İktisat Fakültesi Mezunları Cemiyeti (İFMC) Resim Atölyesi yeni resim sergisini Beyoğlu’nda açtı.

07 Kasım 2012 - 13:09

İFMC Çizgi Grubu, ikinci karma resim sergisini 5-23 Kasım 2012 tarihleri arasında Ziraat Bankası Tünel  Sanat Galerisi’nde düzenliyor.  Sergi 5 Kasım Pazartesi günü düzenlenen kokteylle açıldı.

Üyeleri arasında işbirliği ve dayanışmayı geliştirmek için çeşitli akademik, sosyal ve kültürel aktiviteler düzenleyen Resim Atölyesi, 2007 yılında çalışmalarına başladı. 23 amatör ressamın 2010 yılından bu yana ressam Belma Yağmur ile sürdürdükleri resim çalışmaları, 5-23 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen 2. karma resim sergisinde izlenebilir.
Ağırlıklı olarak natürmort, peyzaj ve figür çalışmalarının yer aldığı desen çalışmalarının da bulunduğu sergi, 23 Kasım Cuma gününe kadar Pazar-Pazartesi hariç her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında gezilebilecek.
Sergide; Vahap Adıyaman, Süleyman Özbüke, Tülin Karaman, Munise Naak, İpek Ansi Ortakol, İffet Engin Ayaşlıoğlu, Kazım Ulutaş, Nuran Pekiner, Faruk Özpınar, Oya Tuncer, Ümran Kalafat, Ayşe Karataş, Semih Kocatopuz, Serpil Dedeoğlu, Esin Turşucu, Ayşegül Atamer ve Rabia Dinleriz’in resimleri yer alıyor. 

ARŞİV