İhsanoğlu Kadıköy'de esnafı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu Kadıköy'de halkla buluştu.

10 Temmuz 2014 - 16:03
 
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu Kadıköy'de halkla buluştu. Pazarcılar Odasını ve Salı pazarını gezerek esnaf ziyaretinde bulunan İhsanoğlu; basının ve halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı seçimi için gösterdiği çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Kadıköy Salı Pazarını ziyaret etmeden önce Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası'na uğradı. Bir süre oda yetkilileriyle görüşen İhsanoğlu, ardından Salı Pazarına geçerek tek tek pazarcıları dolaştı ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı. Pazarcı esnafıyla selamlaşan İhsanoğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy CHP İlçe Başkanı Necati Ekşi ve partililer eşlik etti. 
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun esnaf ziyareti sırasında vatandaşlar tarafından sık sık; “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Halkın umudu İhsanoğlu” sloganları atıldı. Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği İhsanoğlu; vatandaşlar ve pazarcılarla sohbet etti.  
 

ARŞİV