İlhan Şeşen Kadıköylüler ile şarkılar söylüyor

İlhan Şeşen'in Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla Koşuyolu Yaşam Parkı’nda düzenlediği konsere ilgi büyüktü. Kendisi de Kadıköylü olan sanatçı, ilçesini paylaştığı dostlarıyla şarkılar söyledi.

18 Temmuz 2012 - 14:54
İlhan Şeşen ve ekibinin Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla Koşuyolu Yaşam Parkı’nda düzenlediği konsere ilgi büyüktü. Kendisi de Kadıköylü olan sanatçı, ilçesini paylaştığı dostlarıyla şarkılar söyledi.
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “İlhan Şeşen ile Kadıköy Konserleri”nin ilki 13 Temmuz Cuma akşamı Koşuyolu Yaşam Parkı’nda gerçekleşti. Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Şeşen, 41 yılda hayatımızda özel yeri olan şarkılarını seslendirdi. Şarkı aralarında Kadıköylü hemşerileriyle konuşan Şeşen, kendisinin de Kadıköylü olduğunu vurguladı ve bundan gurur duyduğunu söyledi. Kadıköylülerle birlikte Kadıköy’e şarkılar söylemenin kendisi için büyük mutluluk olduğunu belirten İlhan Şeşen, Belediye’ye de böyle bir organizasyona imza attığı için teşekkür etti.
45 yıllık Kadıköylülüğünün 41 yılını sahnede, elinde gitarıyla şarkılar söyleyerek geçiren İlhan Şeşen, Kadıköy’de üç konser daha verecek. Konserler dizisi, 27 Temmuz’da Selamiçeşme Özgürlük Parkı ve 3 Ağustos’ta Koşuyolu Yaşam Parkı’nda devam edecek. Son konserse yine Özgürlük Parkı’nda 10 Ağustos akşamı gerçekleştirilecek. Tamamen ücretsiz olan konserlerin başlama saati 22.00.
Akustik ağırlıklı konserlerde Şeşen’e, 4 kişilik bir orkestra eşlik ediyor. Piyanoda Mete Çelik, akustik gitarda Sadettin Ademoğlu, bas gitarda Akın Aral ve bateride Korcan Ulusoy’la birlikte çalan İlhan Şeşen, 1 buçuk saat boyunca eski ve yeni albümlerinden en sevilen şarkılarını seslendiriyor. 250’nin üzerinde bestesi olan Şeşen, sonbaharda çıkacak yeni albümünden yeni şarkılarını da ilk kez Kadıköylüler’le paylaşıyor.

ARŞİV