İnal Aydınoğlu, 9.kitabını Büyük Kulüp'te imzaladı

Gazete Kadıköy köşe yazarlarından işadamı İnal Aydınoğlu, Büyük Kulüp’te 9. kitabını imzaladı.

06 Haziran 2014 - 11:51
Esma BAYRAKTAR
Gazete Kadıköy köşe yazarlarından işadamı İnal Aydınoğlu, Büyük Kulüp’te 9. kitabını imzaladı.
Daha önce yayınlanan 8 kitabının gelirini öğrenci burslarına bağışlayan İnanoğlu, gönüllülük üzerine yazdığı “Karşılıksız Bir Gönüllü Yolculuğu” adlı son kitabının gelirini ise Soma’da hayatını kaybeden işçilerin aile ve çocuklarına bağışlıyor.
Katılımın yüksek olduğu imza gününe gelenler arasında Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kara Kuvvetleri Eski Komutanı Orgeneral Aytaç Yalman ile Gaziantep Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Güçtekin ilk göze çarpan isimlerdi.
49 yıldır gayrimenkul sektöründe çalıştığını söyleyen Aydınoğlu, istediği her şeyi elde ettiğini, ancak birkaç senedir karşılıksız hizmet ve gönüllülük anlayışını yaşamında uygulamaya başladığını söyledi. Sadece beyniyle değil, yüreğini de işin içine katarak ihtiyacı olan insanlara bir şeyler vermeye çalıştığını belirten Aydınoğlu, “Marmara Üniversitesi ve Okan Üniversitesi’nde bu konuyla ilgili dersler veriyorum. Bundan önceki kitaplarımın gelirini, çeşitli kurumların yardım kampanyalarına, burslarına bağışladım. Bu kitabımın gelirini de ülkemizi yasa boğan Soma’daki hayatını kaybeden 301 işçimizin eşleri ve çocuklarına bağışlıyorum” dedi.

ARŞİV