İrem Toprakkaya, dünyaevine girdi

Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Avukat İrem Toprakkaya ile Avukat Hüsnü Babalık, 2 Haziran Cumartesi akşamı Fenerbahçe Khalkedon’da dünyaevine girdi...

07 Haziran 2012 - 14:35
Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Avukat İrem Toprakkaya ile Avukat Hüsnü Babalık, 2 Haziran Cumartesi akşamı Fenerbahçe Khalkedon’da dünyaevine girdi. Çiftin nikâhını, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk kıydı.
Anadolu Yakası’nda yayınlanmakta olan Kadıköy Life Dergisi’nin kurucularından da olan Av. İrem Toprakkaya ile hayatını birleştiren Avukat Hüsnü Babalık’ın düğününe seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu ile birlikte emekli savcılardan Kazım Polat, Prof. Nazan Erkmen ve Doçent Burak Oder nikâh şahidi oldular.
Nikâhı kıyan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk evlenme cüzdanını vermesi  için Sabih Kanadoğlu’na verdi. Kanadoğlu, çifte mutluluk diledikten sonra, “İkinizi de iyi tanıyorum ve çok seviyorum. Burada çok değerli konuklarımızın  huzurunda sizlerden son günlerde bazılarının söylediği gibi üç-beş çocuk yapmanızı değil, Demokratik Cumhuriyet’i, Atatürk’ü ve ülkesini seven çocuklar yetiştirmenizi diliyorum” dedi.
Biz de Gazete Kadıköy olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 


ARŞİV