İş sağlığı ve güvenliği konuşulacak

Kadıköy Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği konusunu düzenleyeceği konferansla tartışmaya açıyor.

17 Ekim 2014 - 13:32
Kadıköy Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği konusunu düzenleyeceği konferansla tartışmaya açıyor.
Kadıköy Belediye Başkanlığı “İnşaat Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Konferansı” düzenleyecek. Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi ve Meclis Binası, 3. Kat Konferans Salonu’da 22 Ekim 2014 Çarşamba günü düzenlenecek olan konferansın açılış konuşmalarını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günalp yapacak.
 
UZMAN İSİMLER KONUŞACAK
Konferans programı; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu’ndan Lütfi Alpsoy’un “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa Genel Bakış, İdari Cezalar ve Sorumluluklar ” konusunda yapacağı konuşmasıyla devam edecek. Ardından soru cevap bölümüne geçilecek.
Konferansın ikinci bölümünde;  İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kurulu Başkanı Ergun Korkmaz’ın “ 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa Göre Şantiyelerde ve İnşaat Sektöründe Risklerin Belirlenmesi ile Yasal Zorunluluklar ” konulu konuşmasının ardından
Gemi-Makine Mühendisi, Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nden Memet Gültekin “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa Göre Şantiyelerde ve İnşaat Sektöründe Makina v.b. Risklerin Belirlenmesi ile Yasal Zorunluluklar ” konulu bir konuşma yapacak.
Konferans soru cevap bölümünün ardından sona erecek.

 

 


ARŞİV